Οι κούπες πάνω απΆ τα λεφτά…

Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η υπόθεση της παραμονής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην ¶ρσεναλ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Σύμφωνα με τη «Sunday Mirror», ο Ολλανδός αστέρας βάζει σε προτεραιότητα τις κούπες κι όχι τα χρήματα, ζητώντας εγγυήσεις για την ικανότητα των «κανονιέρηδων» να διεκδικήσουν τρόπαια.



Οι κούπες πάνω απΆ τα λεφτά…

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνεχίζει να μη δέχεται να ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ¶ρσεναλ, ενώ μάλιστα, φέρεται να απαγόρευσε στους διοικούντες τον σύλλογο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, αν πρώτα δεν τους καταστήσουν σαφές πως την επόμενη χρονιά οι Λονδρέζοι θα διεκδικήσουν τίτλους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει αισιόδοξος και μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο του «US TV Channel Fox Soccer» έκανε λόγο για δεδομένη παραμονή του Ολλανδού αστέρα στο «Έμιρεϊτς», αλλά δεν αποκλείεται να είναι ο μοναδικός που το πιστεύει…

Την ίδια ώρα, παραμονεύει και η Μάντσεστερ Σίτι που λέγεται ότι ετοιμάζει πρόταση 20 εκατ. λιρών για τον ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο με την ¶ρσεναλ λήγει το επόμενο καλοκαίρι.