Πολυθεσίτης ο Γιάνγκ

Η επιθυμία του Ρόι Χότζον είναι διαταγή για τον Άσλεϊ Γιάνγκ που δηλώνει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση τον τοποθετήσει ο προπονητής του μέσα στο γήπεδο, όπως άλλωστε έγινε και στη φιλική νίκη (1-0) της εθνικής ομάδας της Αγγλίας επί της Νορβηγίας στο Όσλο.



Πολυθεσίτης ο Γιάνγκ

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ αγωνίστηκε σε ρόλο δεύτερου επιθετικού στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου και μάλιστα, σκόραρε στο 9ο λεπτό του αγώνα, προσπερνώντας τον Χάνγκελαντ σαν… σταματημένο από αριστερά για να πλασάρει σωστά.

Ακόμη κι αν κλήθηκε να παίξει σε θέση πολύ διαφορετική από αυτή που είχε συνηθίσει όλη τη χρονιά στη Γιουνάιτεντ, ο Άσλεϊ Γιάνγκ δήλωσε πως θα υπακούει… τυφλά τον προπονητή του και θα προσφέρει από οποιαδήποτε θέση κι αν καλείται να το κάνει. «Μπορώ να παίξω σε αρκετές θέσεις. Ο ρόλος που είχα στο φιλικό με τη Νορβηγία δεν μου ήταν παντελώς άγνωστος, αφού έχω παίξει και πάλι στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Δηλώνω πολυθεσίτης και θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Θέλω να προσφέρω στην εθνική ομάδα είτε αυτό είναι σε φιλικό ματς, είτε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι αυτή του καλοκαιριού. Θέλω να παίζω, ανεξαρτήτως θέσης» ήταν τα λόγια του διεθνούς άσου.