Άνταμ: «Εξεπλάγην με την απόλυση Νταλγκλίς»

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τον Τσάρλι Άνταμ η απόλυση του Κένι Νταλγκλίς από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Ο έμπειρος μέσος των «κόκκινων» δήλωσε ότι η απομάκρυνση του «King Kenny» τον στεναχώρησε, ωστόσο, τόνισε πως οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να αποδείξει την αξία του στον νέο προπονητή.



Άνταμ: «Εξεπλάγην με την απόλυση Νταλγκλίς»

Ο Τσάρλι Άνταμ ήταν επιλογή του Κένι Νταλγκλίς, όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή της Μπλάκπουλ. Η επιλογή του Τζον Χένρι να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Σκοτσέζο τεχνικό δυσαρέστησε τον ποδοσφαιριστή, αλλά τόνισε ότι είναι καθήκον του κοιτάξει μπροστά και να προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου «τιμονιέρη» του συλλόγου.

«Ο Κένι Νταλγκλίς ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έφυγε τώρα και πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Ομολογώ ότι εξεπλάγην μόλις έμαθα για την απόλυσή του, αλλά τα αφεντικά είναι αυτά που παίρνουν τις αποφάσεις. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου έχουν δείξει ότι θέλουν το καλό της ομάδας και έχουν ρίξει πολλά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και περιμένουμε πλέον έναν από τους καλύτερους προπονητές, μιας και η θέση στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελκυστικές δουλειές στο αγγλικό ποδόσφαιρο» είπε ο Τσάρλι Άνταμ.