«Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να φτάσουμε στην κορυφή»!

Η ποιότητα του ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, από μόνη της, είναι ικανή να οδηγήσει τους Βαυαρούς στην κορυφή της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν, όπως υποστήριξε ο Άριεν Ρόμπεν.   



«Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να φτάσουμε στην κορυφή»!

Ο Ολλανδός αστέρας της γερμανικής ομάδας, στάθηκε στο γεγονός πως οι δυνατότητες του συνόλου του Γιούπ Χάινκες αρκούν όχι μόνο για τη συμμετοχή στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου για πέμπτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!

«Οι ικανότητές μας και οι δυνατότητες αρκούν για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυνατότητρες που έχουμε σαν ομάδα, μας έστειλαν στον τελικό» ήταν τα λόγια του Ρόμπεν, που πρόσθεσε: 

 

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Δίκαια βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες εδώ. Το γεγονός πως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, αφού παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα παγκοσμίου επιπέδου, όπως είναι η Τσέλσι»