Εκτός Euro o Φέρντιναντ!

Χωρίς το όνομα του Ρίο Φέρντιναντ φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας!



Εκτός Euro o Φέρντιναντ!

Ήταν δεδομένο πως υπήρχε θέμα. Κι αυτό, λόγω της κόντρας του Τζον Τέρι με τον αδερφό του Ρίο Φέρντιναντ, ¶ντον και τη δίκη του προσεχούς Ιουλίου για την ρατσιστική επίθεση με την οποία έχει κατηγορηθεί ο αρχηγός της Τσέλσι.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκάλεσε τριγμούς και στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, οι Ρίο Φέρντιναντ και Τζον Τέρι ήταν στα… μαχαίρια και ως εκ τούτου, ο Ρόι Χότζον έπρεπε να μιλήσει και με τους δύο προκειμένου είτε να κατευνάσει τα πνεύματα, είτε να πάρει τη δύσκολη απόφαση να αποκλείσει έναν εκ των δύο από την αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι αυτός που δεν θα βρεθεί στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας είναι ο υψηλόσωμος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η… επίσημη δικαιολογία, σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, έχει να κάνει με το επίπεδο ετοιμότητας του Φέρντιναντ που κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, αντιμετώπισε προβλήματα με τη μέση του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται συντετριμμένος και πεπεισμένος ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έμεινε (ή τέλος πάντων θα μείνει εκτός αποστολής της Αγγλίας) είναι η κόντρα του με τον Τζον Τέρι!

Όλα βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα της Τετάρτης, με την ανακοίνωση των ονομάτων...