Εβρά: «Οφείλουμε να το πιστέψουμε»

 Καταδικασμένη θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πιστέψει ότι όλα έχουν χαθεί, με τον Πατρίς Εβρά να δηλώνει πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους και να κάνουν το καθήκον τους στην έδρα της Σάντερλαντ, την τελευταία αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.



Εβρά: «Οφείλουμε να το πιστέψουμε»

Η συγκατοίκηση των Σίτι και Γιουνάιτεντ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη (1-0) των «πολιτών» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ δίνει στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι το προβάδισμα τίτλου.

Κόντρα στην ΚΠΡ, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας ξέρουν ότι με νίκη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της συμπολίτισσας θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από το 1968, όμως το γνωρίζουν και στη Γιουνάιτεντ.

Ο Πατρίς Εβρά τόνισε πως αντιλαμβάνεται την απογοήτευση και τη θλίψη παικτών και κόσμου, ωστόσο, θα πρέπει να εμφανιστούν καθωσπρέπει στο «Στάδιο του Φωτός» και να διατηρήσουν ακλόνητη την πίστη τους για το… θαύμα.

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι κάνει η Σίτι. Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Ποιος ξέρει; Μπορεί να πετύχουμε πρώτοι γκολ, να το μάθουν στο «Etihad», να αγχωθούν και να επωφεληθούμε από την έλλειψη καθαρής σκέψης. Ποτέ δεν ξέρεις. Ούτε το δικό μας παιχνίδι θα είναι εύκολο, αλλά δεν θα πρέπει να εμφανιστούμε νευρικοί» ήταν τα λόγια του Γάλλου μπακ.