Χάνει το Euro ο Σμόλινγκ

Μείον ένας για τον Ρόι Χότζον ενόψει Euro 2012… Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα θα στερήσει τελικά από τον Κρις Σμόλινγκ τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.



Χάνει το Euro ο Σμόλινγκ

Ο 22χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκόμισε τον τραυματισμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σουόνσι την περασμένη Κυριακή (6/5), ωστόσο ολοκλήρωσε κανονικά το ενενηντάλεπτο.

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε πως θα προτιμήσει να τον αφήσει προληπτικά εκτός για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στη Σάντερλαντ, ωστόσο τα πράγματα αποδείχθηκαν αρκετά σοβαρότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις, μιας και το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα θα του στερήσει τελικά τη συμμετοχή στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρα του.

Ο Σμόλινγκ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αγγλίας στις 13 Νοεμβρίου του 2010 σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία, ενώ συνολικά μετρά τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Ο Κρις υποφέρει από έναν άσχημο τραυματισμό, ο οποίος και θα τον αφήσει εκτός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» δήλωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επιβεβαιώνοντας τα δυσάρεστα νέα.