Δεν ξεχνά την «Μπάρτσα» ο Τουρέ!

Η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα δεδομένη. Ωστόσο ο Γιάγια Τουρέ φρόντισε για ακόμα μία φορά να το αποδείξει, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».



Δεν ξεχνά την «Μπάρτσα» ο Τουρέ!

«Στην συνέντευξη Τύπου όταν αποχώρησα από την Μπαρτσελόνα είχα πει ότι αυτή κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Είναι η πιο σημαντική ομάδα για εμένα και αυτό που θέλω είναι να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Αγαπώ την Μπάρτσα και σε περίπτωση που κάποια στιγμή που πρότειναν να γυρίσω δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά» τόνισε μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1» ο Ιβοριανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα και στο νέο προπονητή των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα.

«Ήταν λίγο περίεργη η απόφαση του Γκουαρντιόλα, διότι αποτέλεσε βασικό πρόσωπο στην επιτυχία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζω τον Βιλανόβα πολύ καλά και θεωρώ πως θα συνεχίσει να εφαρμόζει τη φιλοσοφία του Πεπ. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας πολύ καλός προπονητής» κατέληξε ο Τουρέ.