Φαν Πέρσι: «Χρωστάω πολλά στον Βενγκέρ»

Όλα τα γκολ που έχει πετύχει, δεν φτάνουν στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι ώστε να ανταποδώσει στον Αρσέν Βενγκέρ την εμπιστοσύνη που του έδειξε! Ο Ολλανδός επιθετικός της Άρσεναλ μίλησε για τον προπονητή του και τη συμβολή του Αλσατού τεχνικού στο φετινό επιτυχημένο εγχείρημα της παρουσίας του στη γραμμή κρούσης. 



Φαν Πέρσι: «Χρωστάω πολλά στον Βενγκέρ»

Ο Φαν Πέρσι μίλησε στην επίσημη σελίδα της Barclays Premier League στο facebook, απαντώντας σε ερωτήματα θαυμαστών του.

Στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα στο εσωτερικό των «κανονιέρηδων», αποκάλυψε το αγαπημένο του γκολ για τη σεζόν που ολοκληρώνεται, την ομάδα που του αρέσει να αντιμετωπίζει και την… ονειρεμένη τριάδα στην επίθεση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαν Πέρσι:

Για τον κολλητό του στην ομάδα: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για έναν μόνο. Στην Άρσεναλ έκανα πολλούς φίλους και δεν θα ήταν δίκαιο να μιλήσω μονάχα για έναν. Παίζω όμως γκολφ με τους Βερμάελεν και Γουόλκοτ. Η Άρσεναλ είναι σαν οικογένεια και όλοι μαζί απολαμβάνουμε την καθημερινότητα και περνάμε πολύ καλά».

Για το καλύτερο φετινό του γκολ: «Το καλύτερο γκολ που πέτυχα φέτος είναι αυτό κόντρα στην Έβερτον στο «Έμιρεϊτς». Ήταν πολύ δύσκολο γιατί η πάσα του Άλεξ Σονγκ ήταν εξαιρετική αλλά από δύσκολη γωνία και δεν ήταν εύκολο να τη βρω και το σουτ να πάρει την κατεύθυνση που πήρε».

Για το μερίδιο του Αρσέν Βενγκέρ στη φετινή απόδοσή του: «Χρωστάω πολλά στον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι ο προπονητής, διαλέγει την ομάδα, όμως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το επιτελείο. Νικάμε και χάνουμε μαζί».

Για τον καλύτερο αντίπαλο: «Μου αρέσει να παίζουμε με τη Στόουκ γιατί παίζουν ωραίο και διαφορετικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ καλό».

Για τους θρύλους με τους θα ήθελε να συνεργαστεί στην επίθεση της Άρσεναλ: «Θα ήθελα… τριάδα στην επίθεση. Με τον Ανρί και τον Μπέργκαμπ».