Από «μαύρο πρόβατο»... τιμωρός!(vid)

Έχει κάνει χίλια λάθη. Έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο» για τους οπαδούς της Τσέλσι κι όχι μόνο. Το βράδυ της Τρίτης, στο «Καμπ Νου», είπε να... αλλάξει τίτλο. Να γίνει τιμωρός. Το είχε κάνει εφτά φορές και είπε να το κάνει ακόμη μια, πιο σημαντική απ' όλες τις υπόλοιπες. Ο Φερνάντο Τόρες «εκτέλεσε» ξανά τη Μπαρτσελόνα.



Από «μαύρο πρόβατο»... τιμωρός!(vid)

Ο Ισπανός επιθετικός έγραψε το καλύτερο φινάλε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στη μεταξύ τους ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» κρατούσαν με νύχια και με δόντια το εις βάρος τους 2-1 που όμως τους έδινε το «εισιτήριο» για τον αγώνα της 19ης Μαΐου.

Άγχος, πίεση, «θολή» σκέψη. Πάνω απ' όλα όμως, ανάγκη για συλλογικό μαρκάρισμα. Συλλογικό; Λάθος. Ο Τόρες δεν είχε πάει ποτέ στην περιοχή της ομάδας του για να προσφέρει ακόμη έναν λόγο σιγουριάς στους συμπαίκτες του που προσπαθούσαν λυσσαλέα να απομακρύνουν τους κινδύνους. Του βγήκε σε καλό όμως. Από μια απομάκρυνση, βγήκε μόνος του απέναντι από τον Βαλντές, τον πέρασε και έγραψε το τελικό 2-2 για να χαρίσει μια από τις μαγικές στιγμές ευρωπαϊκές στιγμές στην ιστορία του Λονδρέζικου συλλόγου.

Το γκολ του Φερνάντο Τόρες, πέρα από τη σημασία που είχε στην υπόθεση της πρόκρισης της Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, φανέρωσε και κάτι ακόμη. Τη μορφή του... τιμωρού που παίρνει ο Ισπανός τις περισσότερες φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με τους «μπλαουγκράνα». Μετράει οχτώ γκολ απέναντι στον σύλλογο της Βαρκελώνης, μετά και από αυτό με το οποίο έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι, στους ημιτελικούς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν είστε οπαδός της Μπαρτσελόνα, μην το δείτε. Αντίθετα, αν το βράδυ της Τρίτης ξεσπάσατε σε πανηγυρισμούς άσχετα απ' όσα του είχατε... σούρει, απολαύστε τα επιτεύγματα του Φερνάντο Τόρες κόντρα στους Καταλανούς.