Διάψευση για Τέβες και Μπαλοτέλι

Εκτός λίστας της Μίλαν εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκονται οι Μάριο Μπαλοτέλι και Κάρλος Τέβες, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ιταλών, Αντριάνο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο και απαντώντας στα σενάρια που κυκλοφορούν.



Διάψευση για Τέβες και Μπαλοτέλι

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το «Etihad». Ο Αργεντινός λόγω της αδικαιολόγητης φυγής του από τον περασμένο Σεπτέμβριο και την απουσία πέντε μηνών από τα αγωνιστικά πλάνα του Μαντσίνι.

Από την άλλη, ο Ιταλός φορ έχει κουράσει τους διοικούντες τον σύλλογο με τη συμπεριφορά του και υπάρχει η σκέψη να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε και ο Μαντσίνι μετά την ήττα (1-0) από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς».

Η Μίλαν φερόταν να παίζει αρκετά δυνατά για την απόκτησή τους, ωστόσο, τίποτα από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί μέχρι στιγμής είναι αλήθεια.

«Όχι. Δεν έχουμε καμία επαφή με τον Μάριο και δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις» τόνισε ο Γκαλιάνι για τον Μπαλοτέλι, ενώ ερωτηθείς για τον Τέβες και το ενδεχόμενο η Μίλαν να προσπαθήσει εκ νέου για τον «απάτσι» μετά τον Ιανουάριο, δήλωσε πλήρη άγνοια και χαριτολογώντας είπε: «Ποιος είναι αυτός;».