Τόρες: «Πολύ μπροστά η Μπαρτσελόνα,αλλά»

Ανώτερη της Τσέλσι και όλων των υπολοίπων ομάδα, αλλά όχι ανίκητη θεωρεί την Μπαρτσελόνα ο Φερνάντο Τόρες, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού της Τετάρτης στο «Καμπ Νου».



Τόρες: «Πολύ μπροστά η Μπαρτσελόνα,αλλά»
«Είναι ξεκάθαρο πως η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες. Έχουν φτάσει πέντε σερί χρονιές τα ημιτελικά και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος», τόνισε Ισπανός φορ.

Όσο για το μυστικό της αντιμετώπισης των Καταλανών, ο άλλοτε άσος της Ατλέτικο και της Λίβερπουλ είπε: «Ο Τσάβι και ο Ινιέστα είναι παίκτες που καθορίζουν το ρυθμό ενός αγώνα. Όταν τους αντιμετωπίζεις, πρέπει να ξέρεις πως εκείνοι δίνουν το ρυθμό. Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις την κατοχή από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι πιθανό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλα όπλα εναντίον τους. Αν θες να τους πάρεις την μπάλα, δεν θα τα καταφέρεις, θα κουραστείς και θα βρουν περισσότερους χώρους».

Η Τσέλσι δίνει μάχη για να μη μείνει εκτός του επόμενου Champions League, καθώς είναι μόλις έκτη τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Premiership. «Θα είναι καταστροφή για μας να μείνουμε έξω από το Champions League. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, ποιος σκοράρει, ποιος δίνει την ασίστ ή ποιος μένει στον πάγκο», είπε ο Τόρες.