Νταλγκλίς: «Αξίζει σεβασμό ο Χότζον»

Το χειροκρότημα των οπαδών της Λίβερπουλ προς τον Ρόι Χότζον περιμένει να ακούσει ο Κένι Νταλγκλίς, την Κυριακή, κατά την επίσκεψη της Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» για την αναμέτρηση της 35η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Νταλγκλίς: «Αξίζει σεβασμό ο Χότζον»

Ο Χότζον, έμεινε στην ιστορία της Λίβερπουλ με την ταμπέλα του αποτυχημένου προπονητή, οδηγώντας τον σύλλογο στον… γκρεμό και σίγουρα, είναι κάτι που κανείς από τους φίλους των «κόκκινων» δεν έχει ξεχάσει.

Ο Κένι Νταλγκλίς τον αντικατέστησε τον Ιανουάριο του 2011 και εν όψει της επιστροφής του προκατόχου του στο «Άνφιλντ», ζήτησε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να δείξουν σεβασμό στο πρόσωπό του.

«Ο Ρόι είναι φανταστικός προπονητής. Έχει απίστευτες γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και εγώ προσωπικά τον εκτιμώ αφάνταστα.  Δεν γνωρίζω την οπτική γωνία με την οποία είδε την κατάσταση που δημιούργησε ο ίδιος στη Λίβερπουλ, αλλά νομίζω ότι απέδειξε πως είναι εξαιρετικός, με τη θητεία του σε αυτό τον σύλλογο. Μόλις πατήσει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας, την Κυριακή, καλό θα ήταν όλοι να τον υποδεχτούν με χειροκρότημα» ανέφερε ο «King Kenny».