Νταλγκλίς: «Δεν υπολογίζουν τους οπαδούς»

Η ταλαιπωρία των οπαδών των Λίβερπουλ και Τσέλσι που θα θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους ανθρώπους της FA, όπως ανέφερε ο Κένι Νταλγκλίς.



Νταλγκλίς: «Δεν υπολογίζουν τους οπαδούς»

Οι δύο σύλλογοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, το Σάββατο 5 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία τα δρομολόγια των τρένων θα πραγματοποιούνται με αρκετή καθυστέρηση λόγω του Bank Holiday Weekend.

Σε συνδυασμό με την αλλαγή της παραδοσιακής ώρας έναρξης του τελικού που για φέτος προγραμματίστηκε στις 17:15 (τοπική, 19:15 ώρα Ελλάδας), η μετακίνηση των φίλων των Λίβερπουλ και Τσέλσι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, πράγμα που όμως κανείς από την FA δεν υπολόγισε.

«Τους θεωρούν… δεδομένους. Πιστεύουν ότι οι οπαδοί δεν έχουν  κανένα πρόβλημα και η ταλαιπωρία τους δεν λαμβάνεται υπόψη. Αυτή όμως είναι η απόφαση που λήφθηκε από την αρμόδια αρχή. Όπως και να ‘χει, ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη των δικών μας οπαδών, αφού έχουν δείξει ότι πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας» είπε ο «King Kenny».