Απόλυτο αφεντικό ο Πιρς!

Αποκλειστικά και μόνο στην κρίση του, χωρίς να δεχτεί επιρροή από κανέναν, θα βασιστεί ο Στιούαρτ Πιρς, ώστε να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Αγώνες του καλοκαιριού στο Λονδίνο!



Απόλυτο αφεντικό ο Πιρς!

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός ενημερώθηκε από τους αρμόδιους πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό και πως οι 18 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν το Νησί στον καλοκαιρινό θεσμό, θα προέλθουν από τη λίστα που θα δημιουργήσει μόνος του.

Όπως είναι λογικό, ο Πιρς θα στερηθεί των υπηρεσιών όσων ταξιδέψουν στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας για το Euro, αλλά το γεγονός πως θα αναγκαστούν ακόμη περισσότεροι διεθνείς να απουσιάσουν από την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων τους, δυσαρεστεί τους προπονητές των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ.

Στην αγγλική ομοσπονδία, στηρίζονται στην εξαιρετική σχέση του Πιρς με τους συναδέλφους του όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και ευελπιστούν σε λύση των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Έπειτα από αυτό και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον νεαρό προπονητή, οι άνθρωποι της FA επικεντρώνονται πλέον στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφού ο Πιρς δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τα «λιοντάρια» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.