«Με απογοήτευσε ο Φαν Πέρσι»

Ο Γκάρι Κάλντουελ εξεπλάγην με τη συμπεριφορά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και την άρνησή του να του δώσει το χέρι μετά τη νίκη (2-1) της Γουίγκαν επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», τονίζοντας πως δικαιολογεί τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, αλλά όχι την άσεμνη χειρονομία.



«Με απογοήτευσε ο Φαν Πέρσι»

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές μια μικρής… κοκορομαχίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Λονδίνο, όπως επίσης και μετά το τέλος αυτής.

Ενώ αρχικά φάνηκε να ανταλλάζουν… γαλλικά, ο Κάλντουελ θέλησε να το ξεχάσει μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθύνθηκε στο μέρος του Ολλανδού προκειμένου να του δώσει το χέρι του και να βάλει τέλος στην ιστορία. Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» αρνήθηκε τη χειραψία, έκανε άσεμνη χειρονομία και του γύρισε την πλάτη.

«Είναι λογικό να απεχθάνεσαι την ήττα όταν είσαι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, όπως η Άρσεναλ. Ωστόσο, πρέπει να επιδεικνύεις λίγη αξιοπρέπεια. Όταν χάσαμε 4-0 στο γήπεδό μας, στο πρώτο ματς, αντάλλαξα χειραψία με όλους τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ. Περίμενα να συμβεί το ίδιο και στο “Έμιρεϊτς”. Αντιλαμβάνομαι την ένταση της στιγμής και τη στεναχώρια του για την ήττα, όμως με απογοήτευσε. Δεν δέχτηκε να μου δώσει το χέρι και φέρθηκε άσχημα. Υποθέτω πως άλλοι στη θέση του δεν θα το έκαναν αυτό. Είναι κρίμα, γιατί είναι αξιοθαύμαστος ποδοσφαιριστής και άξιος εκπρόσωπος της Άρσεναλ» ήταν τα λόγια του αρχηγού της Γουίγκαν.