Επιθετικός… από σπόντα

Η ιδέα της ευθύνης για το σκοράρισμα, τον τρόμαζε. Αναγκάστηκε να το κάνει και εκ του αποτελέσματος, του βγήκε σε καλό. Καλύτερο από αυτό που φανταζόταν! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι υποστήριξε ότι έγινε επιθετικός από σπόντα, αλλά η φετινή απόδοσή του αποδεικνύει ότι ο Βενγκέρ ήξερε κάτι παραπάνω.



Επιθετικός… από σπόντα

Ο Ολλανδός άσος της Άρσεναλ έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του, έχει… τινάξει τα δίχτυα στην πλειοψηφία των γηπέδων που έχει επισκεφτεί ο λονδρέζικος σύλλογος και παρά το γεγονός πως διανύει περίοδο… «ανομβρίας», παραδέχτηκε ότι στην έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ανάγκη τοποθέτησής του στην επίθεση, του προκαλούσε φόβο.

«Αυτό ήταν το πλάνο από την πρώτη μέρα της φετινής προετοιμασίας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγα να είμαι επιθετικός. Δεν είχα ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση. Μονάχα όταν ήμουν πολύ μικρός. Αναγκάστηκα να το κάνω τώρα, όταν έφυγε ο Αντεμπαγιόρ. Ο προπονητής δεν ήθελε να αποκτήσει κάποιον άλλον και έτσι σκέφτηκε να αναλάβω εγώ το βάρος του σκοραρίσματος. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Όταν αναζητούσα απαντήσεις στο ερώτημα αν είμαι καλός επιθετικός, αυτές έφταναν σε μένα μετά από κάθε παιχνίδι» ανέφερε ο αρχηγός των «κανονιέρηδων».