Λάβρος ο Αντεμπαγιόρ!

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού Κυπέλλου με την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ»! Ο επιθετικός της Τότεναμ έριξε το φταίξιμο του αποκλεισμού στις αποφάσεις του διαιτητή, ενώ τόνισε πως καλό θα ήταν οι αρμόδιες αρχές να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις ώστε να μην καταστραφεί το άθλημα!



Λάβρος ο Αντεμπαγιόρ!

Ο σκόρερ των «σπιρουνιών» στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης ξεσπάθωσε κατά του Μάρτιν Άτκινσον αλλά και του βαθύτερου προβλήματος με τους διαιτητές στην Αγγλίας που ειδικά τη φετινή σεζόν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

«Για να είμαι ειλικρινής, φταίεi ο διαιτητής. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά ο διαιτητής έκανε πολλά λάθη. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Τι θέλετε να σας πω; Πόσα γκολ μας έχουν ακυρώσει φέτος με λανθασμένες υποδείξεις; Πραγματικά, έχω κουραστεί να βλέπω συνέχεια αυτό το πράγμα και όλοι να μιλάνε συνέχεια για την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο. Αν δεν συμβεί κάτι γρήγορα, θα πεθάνει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αγγλίας, ολόκληρο το άθλημα…» είπε ο Αντεμπαγιόρ.