«Θέλει βοήθεια ο Μπαλοτέλι»!

Στήριξη στην προσπάθεια να αλλάξει συμπεριφορά και να αντιληφθεί πως αν δεν κάνει κάτι για τον εαυτό του θα καταστρέψει ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής θέλει ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών, Θίο Φαν Σέχελεν.



«Θέλει βοήθεια ο Μπαλοτέλι»!

Ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ελέω των συχνών πειθαρχικών παραπτωμάτων, των τσακωμών με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του αλλά και για το γεγονός πως εντός αγωνιστικών χώρων, σπάνια συγκρατεί τα νεύρα του. Τελευταίο «χτύπημα», αυτό της περασμένης Κυριακής, όταν στο 90ο λεπτό του αγώνα με την ¶ρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» αποβλήθηκε για σκληρόα μαρκάρισμα στον Μπακαρί Σανιά.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε πως για φέτος ο Μάριο Μπαλοτέλι… τελείωσε, δηλώσεις που όμως φάνηκε να ανασκευάσει, λέγοντας ότι αν αποδείξει ότι έχει βάλει μυαλό ή τουλάχιστον προσπαθεί να αλλάξει, τότε θα πάρει την ευκαιρία του να επιστρέψει στα πλάνα του Ιταλού κόουτς.

«Χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματία για να λύσει το πρόβλημα συμπεριφοράς που έχει. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Είναι καλό παιδί και θα πρέπει να διορθωθεί για δύο λόγους. Πρώτον αποτελεί πρότυπο και παίζει σε μια ομάδα, οφείλοντας να σεβαστεί τους συμπαίκτες του και ενίοτε τους αντιπάλους του» είπε ο Φαν Σέχελεν και πρόσθεσε:

«Οφείλει να αντιληφθεί ότι κάνει λάθη και πρέπει να τα σταματήσει. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στη Μάντσεστερ Σίτι και τους ανθρώπους της, άσχετα αν και αυτοί έχουν ευθύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Μάριο θέλει βοήθεια από επαγγελματία στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν γίνεται κάθε φορά να κάνει το ατόπημα και να βγαίνει μετά και να ζητάει συγγνώμη. Δεν λύνονται όλα με μια συγγνώμη. Είναι πρόβλημα».