Συγγνώμη από Μπαλοτέλι

Την ανάγκη να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και για την αποβολή στο ματς με την Άρσεναλ αισθάνθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι. «Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν» είπε ο Ιταλός αναφορικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι!



Συγγνώμη  από Μπαλοτέλι

Στο 90ο λεπτό του αγώνα στο «Έμιρεϊτς», ο Μάριο Μπαλοτέλι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι για σκληρό μαρκάρισμα στον Σανιά και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας ανεξίτηλα γραμμένο το όνομά του σε ακόμη μια απογοητευτική μέρα για τους «πολίτες» που έμειναν στο -8 από την κορυφή.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι λίγο μετά το παιχνίδι δήλωσε πως δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ξανά τον ποδοσφαιριστή στα έξι εναπομείναντα ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ανεξάρτητα από την τιμωρία που θα του επιβληθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησής του, το προσεχές καλοκαίρι.

Όσο κι αν δείχνει ότι είναι ασυμβίβαστος, εγωιστής και χωρίς διάθεση να αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα του, ο Μάριο Μπαλοτέλι αναγνωρίζει τα λάθη του, κάτι που έκανε και το απόγευμα της Δευτέρας, ζητώντας δημόσια συγγνώμη. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη για την αποβολή μου, ειδικά στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και αγαπώ» είπε ο επιθετικός της Σίτι, ενώ και αυτός εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στον σύλλογο του Μάντσεστερ: «Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα βρούμε μια λύση. Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν μπορώ να πω τίποτα» τόνισε.