«Αναπόφευκτα, ο τίτλος πάει στη Γιουνάιτεντ»

Σίγουρη θεωρεί ο Μαρκ Χιουζ την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο προπονητής της ΚΠΡ στάθηκε στη διαφορά των πέντε βαθμών των Πρωταθλητών από τη συμπολίτισσα Σίτι και η εμπειρία των παικτών του Φέργκιουσον τον κάνει να πιστεύει πως ο τίτλος πάει αναπόφευκτα στους «κόκκινους διαβόλους».



«Αναπόφευκτα, ο τίτλος πάει στη Γιουνάιτεντ»

Η Γιουνάιτεντ, μετά τη νίκη (2-0) επί τη Μπλάκμπερν και την ισοπαλία (3-3) της Σίτι με τη Σάντερλαντ στο «Etihad», έχει αποσπαστεί στο +5, διαφορά που ενδέχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που οι «πολίτες» δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, κόντρα στην ¶ρσεναλ.

«Νομίζω ότι λίγο – πολύ, έχει δημιουργηθεί σε όλους μια αίσθηση ότι ο τίτλος πάει αναπόφευκτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή. Η ομάδα του Φέργκιουσον έχει βρεθεί ξανά σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις και έχει την εμπειρία να αντέξει και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας» είπε αρχικά ο Χιουζ που υποσχέθηκε ότι: «Εμείς, δεν θα πάμε στο “Ολντ Τράφορντ” απλά για να χάσουμε την Κυριακή. Θα το παλέψουμε. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».