Αντεμπαγιόρ: «Τετράδα και Κύπελλο»

Τους στόχους που κυνηγάει πλέον η Τότεναμ, ούσα σε πολύ καλό δρόμο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έθεσε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ! Ο Τονγκολέζος επιθετικός τόνισε ότι θα παλέψει για να βοηθήσει την ομάδα του να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αλλά και να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου!



Αντεμπαγιόρ: «Τετράδα και Κύπελλο»

Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να επανέλθουν στο τρίτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα, έστω κι αν αυτό είναι σε… καθεστώς συγκατοίκησης με την Άρσεναλ. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ έχει δείξει ότι φέτος θα «χτυπήσει» τους μεγάλους της στόχους και εκτός από την απευθείας πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει προσπάθεια και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Όταν ήρθα στην Τότεναμ, έβαλα στόχο την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να το πετύχουμε. Παράλληλα, είμαστε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Εκεί, θα τα δώσουμε όλα για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας και γιατί όχι, να κατακτήσουμε και το τρόπαιο» ήταν τα λόγια του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.