Επιβίωση… πάση θυσία!

Ένας είναι ο στόχος της ΚΠΡ αυτή τη στιγμή και μονάχα αυτόν θέλει ο Μαρκ Χιουζ να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του. Η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο τεχνικός των Λονδρέζων τόνισε πως πάση θυσία, η ομάδα θα πρέπει να επιβιώσει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.



Επιβίωση… πάση θυσία!

Η ΚΠΡ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την ήττα (3-1) από τη Σάντερλαντ την περασμένη εβδομάδα και πλέον, κάθε ματς που απομένει από τα υπόλοιπα οχτώ, παίρνει χαρακτήρα τελικού!

Ο Τζόι Μπάρτον, σε πρόσφατο σχόλιό του υποστήριξε πως «πλέον, παίζονται καριέρες», πράγμα που δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Χιουζ, που όμως αντιλήφθηκε τη σημασία που έδωσε ο έμπειρος μέσος στα εναπομείναντα παιχνίδια.

«Πιστεύω ότι απλά ήθελε να τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης, έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παραμείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είναι ο μεγάλος μας στόχος και μονάχα αυτό σκεφτόμαστε πλέον. Αν καταφέρουμε να παίξουμε όπως ακριβώς με τη Λίβερπουλ (3-2) τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε σε παραμονή» είπε ο Χιουζ.