Λίβερπουλ vs Ρόμα!

Δυνατό φιλικό με τη Ρόμα στη Βοστώνη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Αμερική, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ρωμαίους στις 25 Ιουλίου, στο γήπεδο των Boston Red Sox, που επίσης ανήκει στον Τζον Χένρι!



Λίβερπουλ vs Ρόμα!

Η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει καλοκαιρινό Tour στη Βόρεια Αμερική για πρώτη φορά έπειτα από το 2004, όταν είχαν αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του Κονέκτικατ, του Νιου Τζέρσεϊ και του Τορόντο.

Το φετινό ταξίδι στις ΗΠΑ θα διαρκέσει 12 μέρες, μέσα στις οποίες θα προγραμματιστούν δύο φιλικά παιχνίδια, με το ένα να είναι αυτό κόντρα στη Ρόμα στο «Fenway Park»!

«Το περσινό καλοκαίρι ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση να παίζουμε μπροστά στους Ινδούς οπαδούς μας και τώρα ελπίζουμε να δώσουμε αντίστοιχη χαρά και στους φίλους του συλλόγου, στην  Αμερική. Ο γιός μου, ο Πολ, έχει αγωνιστεί στην Αμερική και μου έχει πει ότι ο κόσμος εκεί ενδιαφέρεται πάρα πολύ τόσο για τη Λίβερπουλ, όσο και για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Επίσης, έχουμε καλή προϊστορία κόντρα στη Ρόμα, με την οποία είχαμε παίξει το 1984 σε ευρωπαϊκό τελικό και ελπίζω όλα να είναι τέλεια» είπε ο Κένι Νταλγκλίς!

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους Ρωμαίους θα τεθούν στη διάθεση του κοινού από τις 28 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, στο www.lfctour.com .