«Ρίο, μείνε»!

Τη σφοδρή επιθυμία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ετοιμάζεται να εκπληρώσει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ρίο Φέρντιναντ!



«Ρίο, μείνε»!

Ο Σκοτσέζος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε με τον Άγγλο αμυντικό, του κατέστησε σαφές ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας στηρίζεται πάνω του, ωστόσο, η διάρκεια και το οικονομικό σκέλος της νέας συμφωνίας, εφόσον αυτή επιτευχθεί, δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ρίο Φέρντιναντ με τους Πρωταθλητές Αγγλίας λήγει τον Ιούνιο του 2013 και αυτό που ετοιμάζεται να του προσφέρει η διοίκηση θα αφορά επέκταση για ακόμη έναν χρόνο, έναντι ποσού που κατά πολύ μικρότερου των 115.000 λιρών που λαμβάνει τώρα σε εβδομαδιαία βάση.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συχνά – πυκνά με τη μέση του δεν φαίνεται ότι μπορούν να αποτελέσουν αιτία αγωνιστικής… κατηφόρας, το ιατρικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τον  Φέργκιουσον ότι ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο μέχρι να φτάσει στα 35 του χρόνια και ο πολυνίκης προπονητής του συλλόγου δεν θα το αφήσει ανεκμετάλλευτο.