Κατέστρεψε τα πάντα η Γιουνάιτεντ!

Ειλικρινέστατος ήταν ο Πατρίς Εβρά μετά και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γάλλος μπακ έκανε λόγο για απόλυτη καταστροφή από την ομάδα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν και παραδέχτηκε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν δικαιούνταν κάτι καλύτερο.  



Κατέστρεψε τα πάντα η Γιουνάιτεντ!

«Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μια μεγάλη καταστροφή τη φετινή σεζόν. Τόσο με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και με αυτόν στο Γιουρόπα Λιγκ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πρέπει να λέμε και να αντικρίζουμε την αλήθεια κατάματα. Δεν παίξαμε ποτέ καλά, δεν δικαιούμασταν τίποτα και δίκαια δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη» είπε ο Εβρά μετά και τη νέα ήττα (2-1) από τους Βάσκους στο «Σαν Μαμές» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε ποτέ το πάθος και την όρεξη με την οποία αγωνιζόμασταν την περσινή σεζόν και φτάσαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Ήταν μια κάκιστη χρονιά στην Ευρώπη. Οι διαφορές γίνονται αντιληπτές πολύ εύκολα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και σώσουμε τη χρονιά με τον τίτλο».