Η συνήθεια του Ρόμπιν, η λατρεία της Άρσεναλ!

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν είναι τυχαία ο αρχηγός της Άρσεναλ. Έχει αποδείξει και συνεχίζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία, ότι η επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ να στηρίξει το παιχνίδι της ομάδας στις… πλάτες του Ολλανδού, ήταν σοφή. Ο σούπερ σταρ των «κανονιέρηδων» μέσα σε όλα, κατάφερε να κάνει... λατρεία, τη συνήθειά του για ανατροπές! 



Η συνήθεια του Ρόμπιν, η λατρεία της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχει καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» με ανατροπή στο σκορ. Πρωτεργάτης στα περισσότερα, φυσικά, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Το… έργο, το οποίο βλέπουν πλέον σε κάθε αγωνιστική οι φίλοι των Λονδρέζων, ξεκίνησε από την 11η Φεβρουαρίου στο «Στάδιο του Φωτός»! Τότε, βέβαια, οι Ράμσεϊ και Ανρί ήταν αυτοί που είχαν γυρίσει το εις βάρος της Άρσεναλ 1-0 του 70ου λεπτού, με τον Γάλλο φορ να αποχωρεί εκ νέου από την Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας όλη τη δόξα.

Μετά το φινάλε της δεύτερης θητείας του Ανρί στην Άρσεναλ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έπρεπε να συνεχίσει τη δουλειά που του… άφησε ο Γάλλος. Και το έκανε περίφημα, κάνοντας τον ζωντανό θρύλο του συλλόγου, περήφανο!

Επόμενη… ηρωική ανατροπή, στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ, στις 26 Φεβρουαρίου. Όσοι βρέθηκαν στο «Έμιρεϊτς», είδαν τα «σπιρούνια» με τους Σαχά και Αντεμπαγιόρ να γράφουν το 2-0 με τη συμπλήρωση 34 λεπτών αγώνα! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, δεν το δέχτηκε. Όχι μπροστά στους φίλους της Άρσεναλ που περιμένουν από αυτόν πάντα το κάτι παραπάνω. Αφού λοιπόν ο Σανιά μείωσε, ο Ολλανδός με εκπληκτικό σουτ ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη, η Άρσεναλ έφτασε στο θριαμβευτικό 5-2!

Στο «Άνφιλντ», το… show, ήταν για έναν και μόνο. Το όνομα γνωστό. Ρόμπιν! Έκλεψε την παράσταση της Λίβερπουλ που μέχρι εκείνη την ώρα πρωταγωνιστούσε και με δύο γκολ, ο Φαν Πέρσι έφερε για ακόμη μια φορά τα πάνω – κάτω με το τελικό 2-1!

Τελευταίο – μέχρι στιγμής – «χτύπημα» του Ολλανδού, απέναντι στις «καρακάξες» του Άλαν Πάρντιου! Η Νιούκαστλ με… τσαμπουκά στο Λονδίνο προηγήθηκε με τον Μπεν Αρφά, αλλά έγινε ακόμη μια ομάδα που θα βλέπει τον Φαν Πέρσι και θα έχει… εφιάλτες. Από τα πόδια του, αρκούσε το γκολ της ισοφάρισης. Η ανατροπή και το τελικό 2-1 ήρθαν στο 94ο λεπτό από τα πόδια του Βερμάελεν, απλά για να γίνει… πιο γλυκιά!