Ο MVP της 27ης αγωνιστικής!(vid)

Εφάρμοσε την τακτική «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Έστω κι αν άργησε ένα ημίχρονο! Ο Άσλεϊ Γιάνγκ κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ για την 27η αγωνιστική χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στην Τότεναμ, την ασίστ στο γκολ του Ρούνεϊ και τα δύο προσωπικά του τέρματα στη νίκη της Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1!  



Ο MVP της 27ης αγωνιστικής!(vid)

Ο Άγγλος εξτρέμ των Πρωταθλητών Αγγλίας «πέταξε» δύο φορές στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»! Δύο, όσα και τα γκολ που πέτυχε στο… θεωρητικά, ντέρμπι με το οποίο έπεσε η αυλαία του αγωνιστικού διημέρου στο κορυφαίου πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Γιάνγκ αρχικά στο 45ο λεπτό έκανε τη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας της Τότεναμ για το κεφάλι του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη, το θερινό μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» ανέλαβε δράση. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα διπλασίασε τα τέρματα της Γιουνάιτεντ με δεξί γυριστό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των «σπιρουνιών» και εννιά λεπτά αργότερα «ταπείνωσε» τον Φρίντελ που καθώς έπεφτε, έβλεπε τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί του «παραθυράκι»!

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν «στραβοπάτησε» και ούτε προτίθεται να το κάνει στα επόμενα ματς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αποσπαστεί στο +5 το απόγευμα του Σαββάτου μετά το 2-0 επί της Μπόλτον και περίμενε τη «γκέλα», όμως όχι μόνο δεν χάρηκε, αλλά κατάλαβε ότι οι Πρωταθλητές δεν θα παραδίδουν ποτέ τα όπλα.

Δείτε τα γκολ του αγώνα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»:


t1-3m tvgoals.net από
tvgoals1