Ρέντναπ, αλλά και Πεπ και Ζοζέ!

Ο Χάρι Ρέντναπ παραμένει στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, αλλά σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, θα εξεταστούν και άλλοι προπονητές, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ζοζέ Μουρίνιο!



Ρέντναπ, αλλά και Πεπ και Ζοζέ!

Σύμφωνα με τον Guardian, άμεσα θα δημιουργηθεί και επίσημα, η λίστα των υποψηφίων για τη θέση που άφησε ο Φάμπιο Καπέλο και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι επαφές.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πρώτος είναι ο προπονητής της Τότεναμ, αλλά όχι ο μοναδικός υποψήφιος, καθώς η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζει και τις περιπτώσεις του Γκουαρντιόλα και του Μουρίνιο! Μπορεί και οι δύο λύσεις να φαίνονται αρκετά... αισιόδοξες, αλλά η FA δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Μουρίνιο είναι πιθανό να φύγει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ, ενώ έντονη ήταν η φημολογία τις προηγούμενες ημέρες, ότι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να βρει σπίτι. Οσο για τον Γκουαρντιόλα, δεν έχει ακόμα δηλώσει τι θα κάνει μετά το καλοκαίρι! Πάντως η διαρροή των ονομάτων των δύο σπουδαίων προπονητών σχετίζεται και με το γεγονός ότι η FA θέλει να δείξει στον Ρέντναπ ότι δεν εξαρτάται από αυτόν, αλλά έχει και εναλλακτικές, προκειμένου ο 64χρονος προπονητής να μην ζητήσει γη και ουρανό για να γίνει ο νέος προπονητής της Αγγλίας.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς. Πάντως η Εθνική Αγγλίας δεν μένει «ακέφαλη» καθώς ο Πιρς συνεχίζει κανονικά στη θέση του.