«Διώχνουν» Λάμπαρντ και Κόουλ!

Τα προβλήματα που δημιουργούν οι Φρανκ Λάμπαρντ και  Άσλεϊ Κόουλ στο εσωτερικό της Τσέλσι φέρονται να επιθυμούν να απομακρύνουν μια καλή στον λονδρέζικο σύλλογο! Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου το προσεχές καλοκαίρι, με εντολή του Ρομάν Αμπράμοβιτς!  



«Διώχνουν» Λάμπαρντ και Κόουλ!

Η συγκεκριμένη φημολογία, το πιο πιθανό είναι να μην ευσταθεί, αφού οι Λάμπαρντ και Κόουλ είναι δύο εξαιρετικά σημαντικές μονάδες για την Τσέλσι, ωστόσο, υπάρχουν γεγονότα τα οποία αποτελούν «πάτημα» για τις φήμες.

Το γεγονός πως ο Βίλας – Μπόας έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια, η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας, η ένταση που δημιουργήθηκε πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ και το καράβι που… αρμενίζει στραβά δεν περνούν απαρατήρητα.

Φυσικά, οι επισκέψεις του Ρομάν Αμπράμοβιτς στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες δίνουν ακόμη περισσότερη «τροφή» για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να μετράει… μέρες, ωστόσο, αυτοί που βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο, είναι οι Άσλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λάμπαρντ!

«Όταν οι ποδοσφαιριστές αμφισβητούν την ικανότητα του προπονητή τους και την εξουσία του, τότε αμφισβητούν και την εξουσία του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας είναι επιλογή του Ρώσου ιδιοκτήτη. Στο παρελθόν, έδειχναν ανοχή σε τέτοια περιστατικά, αλλά ο Αμπράμοβιτς πλέον έχει απηυδήσει» είπε πρόσφατα στη «Sun» άνθρωπος της διοίκησης της Τσέλσι.

Οι Λάμπαρντ και Κόουλ έμειναν εκτός ενδεκάδας για το ματς με τη Νάπολι (ο πρώτος λόγω τακτικής και ο δεύτερος λόγω έλλειψης προπονήσεων), γεγονός που τους έκανε να… γελάσουν με την απόφαση του προπονητή τους και να προκληθεί ένταση.

Αν το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η τιμωρία των δύο παικτών και η πιθανή παρουσία τους στην πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριτζ», το καλοκαίρι, τότε θα επιβεβαιωθεί απόλυτα η στήριξη του Αμπράμοβιτς στον Βίλας – Μπόας, για την οποία ο τελευταίος μιλάει όλο και πιο συχνά…