«The Sun» και τις Κυριακές

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας θα κυκλοφορεί, πλέον, η «The Sun», με την αγγλική εφημερίδα να ανακοινώνει ότι θα εγκαινιάσει την κυριακάτική της έκδοση στις 26 Φεβρουαρίου. Και πολιτικό ρεπορτάζ στο ταμπλόιντ-έντυπο, το οποίο φιλοδοξεί να ανανεώσει το προφίλ του.



«The Sun» και τις Κυριακές

Μόλις μια εβδομάδα μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Ρούπερτ Μέρντοχ, οι συντάκτες της «The Sun» ανακοίνωσαν την ακριβή ημερομηνία της πρώτης κυριακάτικης έκδοσης της.

Αυτή θα είναι στις 26 Φεβρουαρίου, με το έντυπο του ομίλου «News International» να στοχεύει σε «λίφτινγκ» στο προφίλ του, αφού στις σελίδες του θα υπάρχει και πολιτικό ρεπορτάζ και σχόλιο.

Ωστόσο, η φιλοσοφία της βρετανικής εφημερίδας δεν θα αλλάξει, όπως επιβεβαίωσε ο Ντόμινικ Μόχαν, εκδότης του κυριακάτικου φύλλου. «Πλέον θα είμαστε όλη την εβδομάδα στα σημεία πώλησης, όπως και στο διαδίκτυο προφανώς», τόνισε. 

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως οι φίλοι της Λίβερπουλ συνεχίζουν το μποϊκοτάζ στην εφημερίδα! Μάλιστα, μέσω του κινήματος «don't buy The Sun», οι οπαδοί του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ καλούν άπαντες να μην αγοράσουν το πρώτο Κυριακάτικο φύλλο, την ημέρα του τελικού του Λιγκ Καπ με την Κάρντιφ, στο «Γουέμπλεϊ». Φυσικά, η κόντρα των δύο πλευρών αφορά τον τρόπο με τον οποίο η Sun μετέφερε τα γεγονότα της τραγωδίας του Χίλσμπορο και τα αίτια εκείνης της μαύρης μέρας. 

TAGS: