Άλλον ένα χρόνο ο Σκόουλς!

Πολύ εύκολα θα αγωνιζόταν για μια επιπλέον σεζόν ο Πολ Σκόουλς, όπως τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που προσπαθεί να «ψήσει» τον βετεράνο μέσο! «Καμία πιθανότητα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας» συμπλήρωσε ο Σκοτσέζος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Άλλον ένα χρόνο ο Σκόουλς!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην Ολλανδία και στο Άμστερνταμ εν όψει του αγώνα με τον Άγιαξ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης και ο προπονητής της πιο πετυχημένης ομάδας στην Αγγλία, κλήθηκε να σχολιάσει την επανεμφάνιση του Πολ Σκόουλς!

Έχοντας αποσυρθεί το περσινό καλοκαίρι, ο έμπειρος άσος απάντησε θετικά στην κλήση S.O.S. του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις αρχές του έτους και με τις εμφανίσεις του, έχει βάλει το όνομά του ανάμεσα στους υποψήφιους για να κληθούν και στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012!

«Αλήθεια το πιστεύετε αυτό; Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει στην Αγγλία. Είναι μεγάλο βήμα να επιστρέψεις στην εθνική ομάδα μετά από απουσία έξι χρόνων. Θεωρώ ότι αν επιλέξει να συνεχίσει θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε ο «τιμονιέρης» του συλλόγου του Μάντσεστερ για να συμπληρώσει:

«Βάσει των εμφανίσεών του και όσων έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν βρίσκω λόγο να μη συνεχίσει ακόμη έναν χρόνο με τη ομάδα»!