Έτσι ξεκίνησε η σύρραξη!

Μια εκδοχή αυτών που κυκλοφόρησαν για όσα συνέβησαν στη φυσούνα των αποδυτηρίων του «Ολντ Τράφορντ» στην ανάπαυλα του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, θέλει τον Νταβίντ Ντε Χέα να ξεκινάει τον καυγά εξοργισμένος, έχοντας νιώσει ότι κάποιος τον έφτυσε πισώπλατα!  



Έτσι ξεκίνησε η σύρραξη!

Ο Ισπανός γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος τον είχε φτύσει, γύρισε φανερά εκνευρισμένος στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ για να ζητήσει το λόγο. Το κλίμα μύριζε ήδη μπαρούτι και δεν ήθελε και πολύ για να προκληθεί σύρραξη!

Οι παίκτες των Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας και των stewards για να τους χωρίσουν και να πάρουν οι δύο ομάδες το δρόμο τους για τα αποδυτήρια!

«Ο Νταβίντ σοκαρίστηκε όταν κατάλαβε ότι κάποιος τον είχε φτύσει! Ήταν απολύτως λογικό να υπάρξει οργισμένη αντίδραση άλλων ποδοσφαιριστών και να προκληθεί σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Οι άνδρες ασφαλείας επενέβησαν γρήγορα και τους χώρισαν» αναφέρει η «Sun», επικαλούμενη έγκυρη πηγή!