Καλεί Σκόουλς για το Euro ο Ρέντναπ!

Το τηλέφωνό του μπορεί να μην έχει χτυπήσει ακόμη, όμως ο Χάρι Ρέντναπ φαίνεται πως σκέφτεται ήδη το Euro του καλοκαιριού και τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας! Ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη διαδοχή του Φάμπιο Καπέλο, κάλεσε εμμέσως τον Πολ Σκόουλς στα «τρία λιοντάρια»!  



Καλεί Σκόουλς για το Euro ο Ρέντναπ!

Ο Χάρι Ρέντναπ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο επόμενος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας, άσχετα αν αυτή τη στιγμή αποφεύγει τις τοποθετήσεις και δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ. Ο Άγγλος τεχνικός υποστήριξε ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη κρούση από την FA, αλλά ερωτηθείς για το Euro του καλοκαιριού και το ενδεχόμενο ο Πολ Σκόουλς να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο, είπε:

«Η ηλικία δεν παίζει ρόλο! Κοιτάξτε τον Πολ Σκόουλς! Όλοι θα ήθελαν να τον δουν να παίζει με την Αγγλία στο Euro! Οποιοσδήποτε κι αν είναι προπονητής, θα ήθελε να έχει τον Πολ στην ομάδα του. Παίζει σαν Ισπανός, δεν δίνει τη μπάλα εύκολα στον αντίπαλο και από την ημέρα της επιστροφής του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας» ήταν τα λόγια του Χάρι Ρέντναπ.