Πρόκριση – θρίλερ για Μίλγουολ, εύκολα η Μπλάκπουλ!

Ζωντανή από ένα μεγάλο «θρίλερ» με δύο ανατροπές στο σκορ βγήκε η Μίλγουολ στη ρεβάνς για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σαουθάμπτον! Οι «lions» χρειάστηκαν το γκολ του Φίνι στο 90ο λεπτό για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» με το τελικό 3-2! Εύκολα η Μπλάκπουλ, 3-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ!  



Πρόκριση – θρίλερ για Μίλγουολ, εύκολα η Μπλάκπουλ!

Στο «St. Mary’s», ο Τρότερ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μίλγουολ στο 17ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι τις πολλές απουσίες των «Αγίων». Παρ’ όλα αυτά, η Σαουθάμπτον έφτασε στην ισοφάριση με το πρώτο σουτ που επιχείρησε στην εστία και έγινε από τον Λαλανά στο 35’! Ο σκόρερ των γηπεδούχων ήταν αυτός που έτρεχε παντού για να καλύψει τα κενά και ο Ρικ Λάμπερτ στο 77ο λεπτό δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του σκορ για την ομάδα του που πέρασε μπροστά με 2-1!

Η Μίλγουολ, οφείλει πολλά στη γρήγορη αντίδρασή της, αφού δύο λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε ισοφάρισε με τον Ενγκεσάν και ο Φίνι με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ανέτρεψε ξανά το σκορ για το τελικό 3-2!

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπλάκπουλ δεν συνάντησε καμία αντίσταση στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού στη ρεβάνς κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο Φίλιπς στο 7ο πλασέ άνοιξε το σκορ, εφτά λεπτά αργότερα ο Λούα – Λούα με εξαιρετική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα των νικητών και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σιλβέστρ στο 54’, από ασίστ του Ματ Φίλιπς!

Κόντρα στη Μπόλτον, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Μίλγουολ, με την Έβερτον θα παίξει η Μπλάκπουλ.