Πάλι στην προπόνηση ο Αμπράμοβιτς!

Για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας και να μιλήσει με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας!  



Πάλι στην προπόνηση ο Αμπράμοβιτς!

Ο Ρώσος μεγιστάνας, μετά το «ντου» του Σαββάτου και την παρουσία του στα αποδυτήρια των «μπλε» μετά το τελικό 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βρέθηκε και πάλι κοντά στην ομάδα του! Φυσικά, οι συχνές – πλέον – επισκέψεις του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου έχουν ερμηνεία και αυτή δεν είναι άλλη από την ανησυχία για τη δουλειά που κάνει ο Βίλας – Μπόας!

Εξάλλου, από την ημέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Πορτογάλο προπονητή, ο Αμπράμοβιτς είχε αφήσει τα πάντα εν λευκώ στον νέο «τιμονιέρη», όμως είδε το… καράβι έβγαινε από την πορεία του και αποφάσισε να ενεργήσει!

Βρέθηκε στο προπονητικό του Cobham το περασμένο Σάββατο για πρώτη φορά, παρακολούθησε την προπόνηση για ένα μισάωρο, ενημερώθηκε από τον Βίλας – Μπόας για το σχέδιο νίκης του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και το απόγευμα της Δευτέρας εμφανίστηκε και πάλι!

Βέβαια, είχε μεσολαβήσει η ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την ισοπαλία (3-3) με τους «κόκκινους διαβόλους», με τον Αμπράμοβιτς να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη από το 3-0 του 50ου λεπτού. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς διέψευσε οποιαδήποτε συνομιλία με τον Πορτογάλο τεχνικό για το μέλλον της συνεργασίας τους, αλλά φαίνεται πως πλέον θέτει τόσο τον ίδιο, όσο και τους ποδοσφαιριστές, προ των ευθυνών τους!