Χιουζ: «Δικαιολογώ τον Σισέ»!

Στην ευαισθησία του Τζιμπρίλ Σισέ που στο παρελθόν έχει περάσει δύσκολες στιγμές με δύο σοβαρούς τραυματισμούς στάθηκε ο Μαρκ Χιουζ μετά την ήττα (2-1) της ΚΠΡ από τη Γουλβς, αναφερόμενος στην αντιαθλητική ενέργεια του Γάλλου φορ και την αποβολή του. «Το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά καταλαβαίνω τον Τζιμπρίλ» δήλωσε!  



Χιουζ: «Δικαιολογώ τον Σισέ»!

Ο Σισέ αποβλήθηκε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Λόφτους Ρόουντ» για την κίνησή του να πιάσει από τον λαιμό τον Ρότζερ Τζόνσον, έχοντας πρώτα δεχτεί σκληρό μαρκάρισμα από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή!

«Η κόκκινη κάρτα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος του αγώνα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο όση ώρα αγωνιστήκαμε με έντεκα και θα μπορούσαμε να έχουμε κλειδώσει από νωρίς το ματς. Ο Τζιμπρίλ σήκωσε το χέρι του για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το μαρκάρισμα, για το οποίο διαμαρτυρηθήκαμε κι εμείς από τον πάγκο. Έχει το ιστορικό με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς και έχει αποκτήσει ευαισθησία. Μπορεί να κατανοήσει κάποιος την αντίδρασή του. Δεν αποβλήθηκε γι’ αυτό, είναι η αλήθεια, αλλά για αυτό που έκανε στη συνέχεια, όταν έπιασε ξανά τον αντίπαλό του» ήταν τα λόγια στήριξης του Μαρκ Χιουζ στον Τζιμπρίλ Σισέ!