Τα «σφυριά» κάνουν κουμάντο!

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι μίσους με τη Μίλγουολ αναδείχθηκε η Γουέστ Χαμ! Τα «σφυριά» δεν… χαμπάριασαν από το αριθμητικό τους μειονέκτημα με το οποίο αγωνίζονταν από το πρώτο δεκάλεπτο (!), επικράτησαν με σκορ 2-1 και κατέκτησαν το πολύτιμο «τρίποντο»!  



Τα «σφυριά» κάνουν κουμάντο!

«Αιώνια» αντιπαλότητα, μίσος και ανάγκη για επιβολή επί του «εχθρού», έγιναν εμφανή στον αγωνιστικό χώρο του «Άπτον Παρκ»! Εκεί, που όμως ήρθαν… σύννεφα πριν καν τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, αφού ο Κέβιν Νολαν αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα με τα δύο πόδια σε αντίπαλο και ανάγκασε τους συμπαίκτες του να τρέχουν… εις διπλούν!

Τα «σφυριά» βρήκαν λύση και με τον Κάρλτον Κόουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξαν το σκορ προκαλώντας ντελίριο στις εξέδρες! Η Μίλγουολ απάντησε με τον Λίαμ Τρότερ στο 66’, ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Γουίνστον Ριντ πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και έδωσε στον σύλλογο τους τρεις βαθμούς με τους οποίους ξεπέρασε το σοκ της ντροπιαστικής ήττας (5-1) από την Ίπσουϊτς, μεσοβδόμαδα!