Απογοήτευση για Χάργκριβς!

Ρίσκο που όμως δεν τους βγήκε πήραν οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι με την απόκτηση του Όουεν Χάργκριβς, το περασμένο καλοκαίρι, όπως δήλωσε απογοητευμένος ο Ρομπέρτο Μαντσίνι!  



Απογοήτευση για Χάργκριβς!

Ο Άγγλος άσος που τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανείς άλλος από συνεχείς τραυματισμούς μετακόμισε από τη Γιουνάιτεντ στη Σίτι στη θερινή μεταγραφική περίοδο, πείθοντας τους ανθρώπους της νέας του ομάδας μέσα από τις πρώτες ενδείξεις της κατάστασής του.

Σχεδόν έξι μήνες μετά όμως, ο Όουεν Χάργκριβς έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη κίνηση του συλλόγου, δεν απέδωσε καρπούς…

«Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο με την απόκτησή του το καλοκαίρι. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και πιστέψαμε ότι μέσα από σκληρή δουλειά για μερικούς μήνες, θα καταφέρναμε να τον επαναφέρουμε ξανά στο ανώτατο επίπεδο, αλλά δεν μας βγήκε. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει παίξει τα προηγούμενα δύο χρόνια και ξαφνικά κάνει καθημερινές και σκληρές προπονήσεις, παρουσιάζονται συνεχώς νέα προβλήματα. Μυϊκοί τραυματισμοί, προβλήματα στα γόνατα και πολλά άλλα που μέχρι στιγμής δεν του έχουν επιτρέψει να προσφέρει στην ομάδα μας. Ακόμη και τώρα δεν είναι έτοιμος. Θα δουλέψουμε για αρκετό καιρό ακόμη και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί. Το αξίζει γιατί είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος» είπε ο Ιταλός προπονητής.