Νέα κόντρα για τον Τέρι!

Σοβαρές προεκτάσεις παίρνει το θέμα της αντιπαράθεσης του Άντον Φέρντιναντ με τον Τζον Τέρι! Ο αδερφός του αμυντικού της ΚΠΡ, Ρίο, φαίνεται πως θα δείξει και εντός αγωνιστικού τη στήριξή του στον Άντον, αρνούμενος να δώσει το χέρι του στον αρχηγό της Τσέλσι, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκεφτεί το Λονδίνο, την Κυριακή!  



Νέα κόντρα για τον Τέρι!

Ο αρχηγός των «μπλε» του Λονδίνου αλλά και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας αποκτά όλο και περισσότερους εχθρούς από την ημέρα που κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, τον περασμένο Οκτώβριο!

Προς αποφυγή προκλήσεων, η FA αποφάσισε λίγα λεπτά πριν την αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας να ακυρώσει τον καθιερωμένο χαιρετισμό των δύο ομάδων, υπό την απειλή των παικτών της νεοφώτιστης ομάδας να μη δώσει κανείς το χέρι του στον Τέρι! Το θέμα, όμως, δεν φαίνεται να σταματάει εκεί!

Ο Ρίο Φέρντιναντ αν και γνωρίζει ότι υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης τριγμών στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας εν όψει του Euro του καλοκαιριού, θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να χαιρετήσει τον Τζον Τέρι πριν τη σέντρα του Κυριακάτικου ντέρμπι! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέπτεται το «Στάμφορντ Μπριτζ» για την αναμέτρηση με την Τσέλσι και το ενδεχόμενο να ανοίξει νέο «μέτωπο» για τον αρχηγό των «μπλε» είναι ορατό!