«Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Μανωλάς»

Πέρα για πέρα αληθινό είναι το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά και η πρόθεσή της να κινηθεί για την απόκτησή του, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγες σε συνομιλία του με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! 



«Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Μανωλάς»
Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας παραδέχθηκε ότι τα οικονομικά δεδομένα της πιθανής μετακίνησης, σε συνδυασμό και με τα στοιχεία του παίκτη της ΑΕΚ, τον καθιστούν ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση. 

«Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τον έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τον παίκτη και έχουμε καταλήξει ότι με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται για μία τέτοια μετακίνηση, είναι καλή περίπτωση. Έχουμε κάνει επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι παραπάνω», ήταν τα λόγια του προπονητή της αγγλικής ομάδας που συμπλήρωσε μιλώντας με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο

«Το μπάτζετ που έχουμε να διαθέσουμε τώρα δεν ξεπερνά τα 2 εκατ. λίρες και τα χρήματα που χρειάζονται για τον Μανωλά είναι καλά ώστε να κινηθούμε για να τον πάρουμε. Θα προτιμούσα έναν πιο έτοιμο αμυντικό καθώς χρειαζόμαστε ενίσχυση στην θέση αυτή, αλλά με τα στοιχεία που έχω για τον Μανωλά έχω καταλήξει ότι μπορεί να παίξει στην ομάδα».