«Βλέπει» Λονδίνο ο Νεϊμάρ!

Πώς και πώς περιμένει ο Νεϊμάρ τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το προσεχές καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανυπομονεί και επιθυμεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μπέκαμ, ενώ τόνισε ότι στόχος της εθνικής Βραζιλίας είναι το χρυσό μετάλλιο, αλλά και η προώθηση ταλέντων. 



«Βλέπει» Λονδίνο ο Νεϊμάρ!

«Θα είναι ευχαρίστηση να παίξω κόντρα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ευτυχώς, είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω πέρυσι. Είναι πολύ ευγενικός και για μένα θα είναι τιμή να βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο φέτος στο Λονδίνο. Η πρώτη θέση είναι ένα όνειρο, ανυπομονώ να αγωνιστώ. Η Βραζιλία ποτέ δεν έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και τώρα είναι η ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας», τόνισε ο επιθετικός της Σάντος και συνέχισε:


«Οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν δίνουν πολύ σημασία στις Ολυμπιακές ομάδες τους, καθώς δεν είναι σημαντικό για αυτούς να βρουν ταλέντα. Αν δείτε τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι. Οι ομάδες στην Ευρώπη αγοράζουν παίκτες από το εξωτερικό. Ωστόσο, στη Βραζιλία θέλουμε να προωθούμε τους ταλαντούχους παίκτες και για αυτό η Ολυμπιακή ομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς», ανέφερε.