Έπεσε η «καμπάνα» στον Μπαλοτέλι!

Το ‘πε και το έκανε η Μάντσεστερ Σίτι για την περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι! Αποδέχτηκε την κατηγορία που απηύθυνε η FA στον Ιταλό περί αντιαθλητικής συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών! Άμεση η ισχύ της ποινής, με τον νεαρό επιθετικό να απουσιάζει στο ματς με τη Λίβερπουλ!  



Έπεσε η «καμπάνα» στον Μπαλοτέλι!

Ο Μπαλοτέλι χτύπησε στο κεφάλι τον Σκοτ Πάρκερ κατά τη διάρκεια της νίκης (3-2) της Σίτι επί της Τότεναμ στο «Etihad Stadium», την περασμένη Κυριακή, χωρίς όμως να τιμωρηθεί από τον Χάουαρντ Γουέμπ. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενήργησε και με βάσει το βίντεο που δείχνει τον Ιταλό να κλωτσάει τον Άγγλο μέσο, απηύθυνε την κατηγορία, δίνοντας στον Ιταλό επιθετικό διορία μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ώστε να την αποδεχτεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε διαμηνύσει ότι δεν θα ασκούσε έφεση για την «καμπάνα» που είχε η FA στα σκαριά και το έκανε. Με την αποδοχή της αντιαθλητικής συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, επιβλήθηκε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών, με άμεση ισχύ!

Το τελευταίο σημαίνει ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της αναμέτρησης των ημιτελικών του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ! Επιπλέον, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τις Έβερτον, Φούλαμ και Άστον Βίλα που ακολουθούν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Υπενθυμίζεται πως η ποινή ανέρχεται στις τέσσερις και όχι στις τρεις αγωνιστικές, λόγω της δεύτερης αποβολής του ποδοσφαιριστή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.