Δεν τη γλίτωσε ο Μπαλοτέλι!

Σε απολογία για βίαιη συμπεριφορά κλήθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το χτύπημά του στον Σκοτ Πάρκερ και πιθανότατα θα τιμωρηθεί με ποινή τεσσάρων αγώνων.



Δεν τη γλίτωσε ο Μπαλοτέλι!

Ο Ιταλός επιθετικός χτύπησε εσκεμμένα στο λαιμό τον πεσμένο στο έδαφος Άγγλο μέσο της Τότεναμ, όμως δεν έγινε αντιληπτός από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο ματς του «Έτιχαντ». Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ο επιθετικός της Μαν.Σίτι πέτυχε το νικητήριο γκολ του ματς (3-2).

Ωστόσο η ομοσπονδία που έχει δείξει ότι είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα, κάλεσε τον επιθετικό της Σίτι να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα. Η συνήθης ποινή είναι τρεις αγωνιστικές, όμως θα αυξηθεί κατά μία, γιατί έχει ήδη αποβληθεί φέτος μία φορά. Έτσι θα εκτίσει τέσσερα ματς. Αν αποδεχτεί την ενοχή του η ποινή του θα ξεκινήσει άμεσα και θα λείψει από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Κάρλινγκ Καπ στο «Άνφιλντ». Επίσης θα απουσιάσει από τα ματς με Έβερτον (εντός), Φούλαμ (εκτός), Άστον Βίλα (εντός).

Αν επιλέξει να κάνει ένσταση τότε θα αγωνιστεί στο ματς με τη Λίβερπουλ αφού η ένσταση δεν θα έχει εκδικαστεί ακόμη ωστόσο κινδυνεύει να δει την ποινή του να αυξάνεται με αιτία τη μη συμμόρφωσή του.