Στην αναμονή για Τέβες

Όλα τα περιθώρια θα εξαντλήσουν οι άνθρωποι της Μίλαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να αποκτήσουν τον Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι. «Υπομονή εφτά μέρες ακόμη» τα λόγια του αντιπροέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι. «Θέλω Μίλαν» επανέλαβε ο παίκτης!  



Στην αναμονή για Τέβες

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν δέχτηκε την προσφορά που είχε στα χέρια του από την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει συμφωνήσει από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου με τους «ροσονέρι». Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που στέκεται εμπόδιο μέχρι στιγμής και δεν δίνει τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα στη Μίλαν να βρίσκονται στην αναμονή και να προσπαθούν μέχρι την τελευταία… ώρα της μεταγραφικής περιόδου για το «deal»!

«Ο Τέβες θέλει να έρθει στην ομάδα μας και εμείς θέλουμε να τον πάρουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε ακόμη εφτά μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Θα δούμε που θα βγει…» ήταν τα λόγια του Αντριάνο Γκαλιάνι.

Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός επιθετικός επανέλαβε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να είναι η Μίλαν ο επόμενος σταθμός της καριέρα του.

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου μόνο με τα χρώματα της Μίλαν και αυτό ελπίζω να συμβεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέβες στον Τύπο της πατρίδας του.