Πέταξαν αυγά στον Μπαλοτέλι!(pic)

Έκπληκτος έμεινε ο Μάριο Μπαλοτέλι το βράδυ της Κυριακής, όταν φεύγοντας από εστιατόριο του Μάντσεστερ μετά τη νίκη (3-2) της Σίτι επί της Τότεναμ στο «Etihad Stadium», αντίκρισε την πανάκριβη Bentley που οδηγεί, με αυγά που είχαν πετάξει οπαδοί της Γιουνάιτεντ!  



Πέταξαν αυγά στον Μπαλοτέλι!(pic)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τα «σπιρούνια», αφού με δικό του γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «πολίτες» που διατήρησαν το +3 από τους συμπολίτες τους!

Λίγο αργότερα, η δήλωση «I’m fuckin’ amazing» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ήρθε για να δέσει το γλυκό, όμως οι… «περιπέτειες» του νεαρού επιθετικού δεν τελείωσαν εκεί! Το βράδυ της Κυριακής επέλεξε ένα καλό εστιατόριο του Μάντσεστερ για να δειπνήσει, δυστυχώς για αυτόν όμως, πάρκαρε την αγαπημένη του Bentley έξω από παμπ που φημίζεται για τις συγκεντρώσεις οπαδών της Γιουνάιτεντ!

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να αντιληφθούν οι τελευταίοι ότι πρόκειται για τον «Super Mario», με αποτέλεσμα να «λούσουν» το αυτοκίνητό του με αυγά!