Έρχεται «καμπάνα» για Μπαλοτέλι! (video)

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας του Μάριο Μπαλοτέλι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας για το χτύπημα στο κεφάλι του Σκοτ Πάρκερ, κατά τη διάρκεια της νίκης (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ! 



Έρχεται «καμπάνα» για Μπαλοτέλι! (video)

Ο Ιταλός επιθετικός των «πολιτών» χτύπησε τον αντίπαλό του με το πίσω μέρος του παπουτσιού του, τη στιγμή που ο έμπειρος μέσος των «σπιρουνιών» ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο Χάρι Ρέντναπ κατηγόρησε ανοιχτά τον ποδοσφαιριστή της Σίτι κάνοντας λόγο για εσκεμμένη κίνηση και απόρησε για το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν τιμώρησε αυτή την ενέργεια! «Το είδα ξανά σε βίντεο και είμαι σίγουρος! Έπρεπε να αποβληθεί! Δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο αυτά! Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε» ήταν τα λόγια του προπονητή των Λονδρέζων. 

Στη Μάντσεστερ Σίτι, ανησυχούν για το ενδεχόμενο επιβολής τιμωρίας στον Μάριο Μπαλοτέλι από τη FA! Σε περίπτωση που το σενάριο επαληθευτεί, τότε ο νεαρός φορ θα αναγκαστεί να απουσιάσει από τα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του, αφού είχε αποβληθεί και στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ!