Σκόουλς και στο Euro!

Αυτή είναι η επιθυμία του Φάμπιο Καπέλο! Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, σύμφωνα με την «People», σκέφτεται πολύ έντονα να απευθυνθεί στον έμπειρο μέσο προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας!  



Σκόουλς και στο Euro!

Ο Πολ Σκόουλς δεν άντεξε παρά λίγους μήνες μακριά από τα γήπεδα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να φορέσει ξανά τα παπούτσια του, τα οποία είχε κρεμάσει το περασμένο καλοκαίρι! Η ανάγκη των «κόκκινων διαβόλων» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο κρυφός άσος στο μανίκι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφεραν τον βετεράνο μέσο ξανά στις επάλξεις και πλέον, ο Φάμπιο Καπέλο σκέφτεται να του μιλήσει για την αποστολή των «τριών λιονταριών» στο Euro του καλοκαιριού!

Η συμφωνία του Σκόουλς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφορά την παρουσία του στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι τον Ιούνιο, στην έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Σκόουλς δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης!

Όπως αναφέρει η «People», ο Φάμπιο Καπέλο έχει σχεδόν αποφασίσει να τηλεφωνήσει στον Σκόουλς και να τον ενημερώσει για την επιθυμία του, ωστόσο, η «αποστολή» του δεν είναι εύκολη. Πριν το Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, ο Ιταλός προπονητής είχε προσπαθήσει να πείσει τον Σκόουλς να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, αλλά τότε είχε λάβει αρνητική απάντηση.

Αν πάντως τα καταφέρει τώρα, τότε θα είναι η πρώτη εμφάνιση του 37χρονου Άγγλου σε μεγάλη διοργάνωση διεθνούς επιπέδου, μετά το Euro 2004!