Ρούνεϊ: «Δεν είναι προσωπικό ντέρμπι»

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο σπουδαίους αγγλικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους και όχι ανάμεσα στον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι η προσεχής αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», όπως ανέφερε ο Άγγλος φορ.  



Ρούνεϊ: «Δεν είναι προσωπικό ντέρμπι»

Οι δύο επιθετικοί είναι τα πολύτιμα «όπλα» των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ σε τέτοια παιχνίδια και περιμένουν από αυτούς να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους που δεν είναι άλλη από το γκολ και την κατάκτηση της νίκης!

«Δεν είναι προσωπικό ντέρμπι. Δεν έχει να κάνει με εμένα και τον Φαν Πέρσι. Έχει να κάνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαν σύλλογο, κόντρα στην Άρσεναλ, σαν επίσης έναν αξιόλογο σύλλογο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη μάχη των δύο ομάδων και όχι στα πρόσωπα» είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ που μίλησε με σεβασμό και… φόβο για τον Ολλανδό φορ των «κανονιέρηδων»:

«Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και έχει πετύχει πολλά γκολ. Θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για την εστία μας την Κυριακή. Μαζί με τον Άαρον Ράμσεϊ είναι δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα».