Επίθεση Μπάρτον σε Γουόρνοκ!

«Βολές» κατά του Νιλ Γουόρνοκ εξαπέλυσε ο Τζόι Μπάρτον! Ο αρχηγός της ΚΠΡ διάβασε όλα όσα είπε ο πρώην τεχνικός της ομάδας σε συνέντευξή του και εξοργισμένος από τις κατηγορίες του προπονητή προς πάσα κατεύθυνση, δήλωσε ότι είναι ώρα ο 63χρονος «τιμονιέρης» να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να ντραπεί!  



Επίθεση Μπάρτον σε Γουόρνοκ!

Ο Γουόρνοκ παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της ΚΠΡ και σε αυτή μίλησε για τους παράγοντες που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τον λονδρέζικο σύλλογο. Μάλιστα, τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τόνι Φερνάντες, δέχτηκε πολύ μεγάλη επιρροή από το περιβάλλον του και όσους τον… προέτρεπαν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή!

Όλα τα παραπάνω και οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο έμπειρος κόουτς, εξαγρίωσαν τον Τζόι Μπάρτον που ξέσπασε μέσω twitter και επιτέθηκε στον Γουόρνοκ, γράφοντας:

«Αυτός ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του και κατηγορεί τους πάντες εκτός από τον εαυτό του και τη δουλειά που έκανε. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Είναι ώρα να κοιτάξεις και λίγο στον καθρέφτη και να αναλογιστείς τα δικά σου λάθη, φίλε»!